Kudüs Saldiri - Kudüs'te camiye ve Osmanlı mirasına saldırı | Gençlik ... / Kudüs'te, iki i̇srailli polisin öldürüldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Kudüs Saldiri - Kudüs'te camiye ve Osmanlı mirasına saldırı | Gençlik ... / Kudüs'te, iki i̇srailli polisin öldürüldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı.. İsrail polisi ise saldırıyı gerçekleştiren filistinlileri çıkan çatışmada öldürdü. Kudüs'ün doğusunda kalabalığın arasına dalan kamyon en az 4 kişinin hayatına mal oldu. Polis, saldırganın doğu kudüs'teki jabal mukaber mahallesinden geldiği söylenen 28 yaşındaki fadi. Saldırı sırasında askerler hedef alındı. İmkanlar elverdikçe kapsamlı ve direk çatışma halinde olmaları ve.

Faşist israil devleti de bir güzel bebek katliamına başlar. El aksa camii yakınlarında 3 silahlı saldırgan çevreye ateş açtı. Haber kaynakları terör rejimi i̇srail saldırısında en az 12 kişinin yaralandığını bildirdiler. Yerel saat 1:00'da kudüs'teki popüler bir gezinti yerine bir kamyon çarptı. Müslümanlar uyanmadığı sürece malesef başlarına hep böyle şeyler gelecek.

Filistin'de camiler Ramazan ayının ilk günlerinde de ...
Filistin'de camiler Ramazan ayının ilk günlerinde de ... from www.habervakti.com
Yerel saat 1:00'da kudüs'teki popüler bir gezinti yerine bir kamyon çarptı. Kudüs'te i̇srailli bir güvenlik görevlisi bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sırasında askerler hedef alındı. 4 i̇srail askeri hayatını kaybetti. En az 1 erkek 3 kadın asker öldü 15 asker yaralandı. Haber kaynakları terör rejimi i̇srail saldırısında en az 12 kişinin yaralandığını bildirdiler. Saldırı, kudüs'teki eski şehir'in duvarlarına bakan ünlü armon hanatziv kaldırımı'nda meydana geldi. El aksa camii yakınlarında 3 silahlı saldırgan çevreye ateş açtı.

Kamyon, i̇srail askerleri bir servis aracından indikten hemen sonra gerçekleşti.

Kudüs saldırı ile ilgili haberleri ve en son gelişmeleri dünyabulteni.net'te bulabilirsiniz. Kudüs'te bir sinagoga düzenlenen saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi polis tarafından vurularak öldürüldü. Polisin ateş açtığı saldırgan olay yerinde öldürüldü. Kamyon, i̇srail askerleri bir servis aracından indikten hemen sonra gerçekleşti. Olay yerinde vurularak öldürülen saldırganların yaşadığı doğu kudüs'ün. Kudüs'te gece yarısı meydana gelen saldırıda, 1 i̇srailli ile 2 filistinli öldü. Haber kaynakları terör rejimi i̇srail saldırısında en az 12 kişinin yaralandığını bildirdiler. 18 kasım 2014 sabahı, iki filistinli erkek kudüs girilen kehilat bnei tevrat içinde, sinagog har nof mahallesinde kudüs ve eksenleri, bıçak ve bir tabanca ile dua cemaatini saldırdı. Çavuşoğlu, abd, kudüs konusunda kendi çözümünü dayatmaya çalışıyor. ifadesini kullandı. Bugün kudüs, küresel bir saldırı altındadır. İslam i̇şbirliği teşkilatı (i̇i̇t) abd'nin uluslararası tepkilere rağmen tel aviv büyükelçiliğini kudüs'e taşımasını kınayarak, uygulamaya destek veren ülke ve kuruluşlara karşı. İsrail'in kudüs kentinde silahlı saldırı meydana geldiği öğrenildi. Kudüs seriyyeleri sözcüsü ebu hamza, twitter hesabından yayımladığı mesajlarında, halkımızın direnişçilerine silahlarını alıp, siyonistlerin kontrol noktalarına ve yerleşimci sürülerinin yollarına saldırı düzenlemesi çağrısı yapıyoruz.

18 kasım 2014 sabahı, iki filistinli erkek kudüs girilen kehilat bnei tevrat içinde, sinagog har nof mahallesinde kudüs ve eksenleri, bıçak ve bir tabanca ile dua cemaatini saldırdı. Doğu kudüs'te i̇srail emniyet müdürlüğü önünde silahlı saldırı düzenleyen bir kişi polis tarafından öldürüldü. Bugün kudüs, küresel bir saldırı altındadır. Saldırıda, eylemciyle birlikte 12 kişinin öldüğü bildirildi. Kudüs seriyyeleri sözcüsü ebu hamza, twitter hesabından yayımladığı mesajlarında, halkımızın direnişçilerine silahlarını alıp, siyonistlerin kontrol noktalarına ve yerleşimci sürülerinin yollarına saldırı düzenlemesi çağrısı yapıyoruz.

Kudüs Şurası'ndan İsrail zulmüne karşı çağrı: Mescid-i ...
Kudüs Şurası'ndan İsrail zulmüne karşı çağrı: Mescid-i ... from img.piri.net
Kudüs'te bir sinagoga düzenlenen saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi polis tarafından vurularak öldürüldü. Kudüs saldırı ile ilgili haberleri ve en son gelişmeleri dünyabulteni.net'te bulabilirsiniz. Kutsal kentteki el aksa camii yanına gelen üç filistinli saldırgan, peş peşe ateş açtı. Polisin ateş açtığı saldırgan olay yerinde öldürüldü. Eeee dört tane resim attılar saldırı tiyatrosuna dair. Bu olayın, kudüs'te son altı yıldır yaşanan en kanlı saldırı olduğu belirtiliyor. İsrail polisi ise saldırıyı gerçekleştiren filistinlileri çıkan çatışmada öldürdü. El aksa camii yakınlarında 3 silahlı saldırgan çevreye ateş açtı.

Ama suç kimde dersen bence müslümanlarda.

Kudüs müftüsü ve mescidi aksa hatibi şeyh muhammed hüseyin, mescidi aksa ve kudüs'ün büyük bir saldırı altında olduğunu söyledi. Kentte sivil yayalara düzenlenen saldırılar ve i̇srail'in doğu kudüs'te yerleşimleri artırma planları nedeniyle, filistin ve i̇srail arasındaki gerginlik son bir ayda tırmandı. Kudüs'te bir sinagogda düzenlenen saldırıda, saldırganlar dahil en az 6 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralandı. İsrail polisi, üç yaralıdan ikisinin durumunun kritik olduğunu bildiriyor. Anasayfa/haberler/ortadoğu/i̇şgalci i̇srail rejimi/siyonistlerden kudüs'e saldırı: Çavuşoğlu, abd, kudüs konusunda kendi çözümünü dayatmaya çalışıyor. ifadesini kullandı. Kudüs yeni güne silah sesleri ile uyandı. Kutsal kentteki el aksa camii yanına gelen üç filistinli saldırgan, peş peşe ateş açtı. Saldırıyı hamas üstlendi.kudüs'ün kiryat menahem semtinde bir otobüste meydana gelen patlamanın, intihar saldırısı olduğu kesinleşti. Kudüs'te bir yolcu otobüsüne düzenlenen intihar saldırısında en az 12 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı. İsrail polisi, kudüs'teki sinagog saldırısında 5 kişinin öldüğünü ve 7 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da polis tarafından vurularak öldürüldüğünü açıkladı. İsrail polisi ise saldırıyı gerçekleştiren filistinlileri çıkan çatışmada öldürdü. Bugün kudüs, küresel bir saldırı altındadır.

İsrail'in kudüs kentinde silahlı saldırı meydana geldiği öğrenildi. Yerel saat 1:00'da kudüs'teki popüler bir gezinti yerine bir kamyon çarptı. İmkanlar elverdikçe kapsamlı ve direk çatışma halinde olmaları ve. Kutsal kentteki el aksa camii yanına gelen üç filistinli saldırgan, peş peşe ateş açtı. Kudüs'te gerçekleşen silahlı saldırıda en az 3 i̇srail vatandaşı yaralandı.

İsrail, Yahudilerin 'Kudüs Günü' etkinliklerini iptal ...
İsrail, Yahudilerin 'Kudüs Günü' etkinliklerini iptal ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Ama suç kimde dersen bence müslümanlarda. Kamyon sürücüsü i̇srail askerlerinin açtığı ateş sonucu öldü. Kudüs'ün doğusunda bir kamyon kalabalığın arasına daldı. 4 i̇srail askeri hayatını kaybetti. Kudüs'te bir yolcu otobüsüne düzenlenen intihar saldırısında en az 12 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı. En az 1 erkek 3 kadın asker öldü 15 asker yaralandı. Müslümanlar uyanmadığı sürece malesef başlarına hep böyle şeyler gelecek. 8 ocak 2017'de aracıyla kudüs'teki bir otobüsten inen bir grup yolcuya kasıtlı olarak çarptı ve 4 kişi öldü ve 20 kişi yaralandı.

8 ocak 2017'de aracıyla kudüs'teki bir otobüsten inen bir grup yolcuya kasıtlı olarak çarptı ve 4 kişi öldü ve 20 kişi yaralandı.

Polis, saldırganın doğu kudüs'teki jabal mukaber mahallesinden geldiği söylenen 28 yaşındaki fadi. Söz konusu olay, cuma günü mescid'i aksa'da meydana geldi. İsrail polisi, üç yaralıdan ikisinin durumunun kritik olduğunu bildiriyor. Kamyon, i̇srail askerleri bir servis aracından indikten hemen sonra gerçekleşti. Kudüs'ün doğusunda kalabalığın arasına dalan kamyon en az 4 kişinin hayatına mal oldu. Kudüs seriyyeleri sözcüsü ebu hamza, twitter hesabından yayımladığı mesajlarında, halkımızın direnişçilerine silahlarını alıp, siyonistlerin kontrol noktalarına ve yerleşimci sürülerinin yollarına saldırı düzenlemesi çağrısı yapıyoruz. İsrail polisi, kudüs'teki sinagog saldırısında 5 kişinin öldüğünü ve 7 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da polis tarafından vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Doğu kudüs'te i̇srail emniyet müdürlüğü önünde silahlı saldırı düzenleyen bir kişi polis tarafından öldürüldü. Bugün kudüs, küresel bir saldırı altındadır. Kudüs'te gerçekleşen silahlı saldırıda en az 3 i̇srail vatandaşı yaralandı. İsrail polisi, bir terör saldırısı olmasından şüphelenilen olayda 17 kişinin de yaralandığını duyurdu. Kentte sivil yayalara düzenlenen saldırılar ve i̇srail'in doğu kudüs'te yerleşimleri artırma planları nedeniyle, filistin ve i̇srail arasındaki gerginlik son bir ayda tırmandı. Yerel saat 1:00'da kudüs'teki popüler bir gezinti yerine bir kamyon çarptı.

İmkanlar elverdikçe kapsamlı ve direk çatışma halinde olmaları ve kudüs. Saldırıdan kısa süre sonra sinagogda polis operasyonları.

Posting Komentar

0 Komentar